Nanocoating Chroom en RVS

Foto

Chroom en RVS nanocoating van Nanocoatexpert is een middel op basis van nanotechnologie ontwikkeld om vervuiling tegen te gaan en schoonmaken te vereenvoudigen. Deze coating is ontwikkeld om keukens en interieurdelen van roestvast staal tegen vervuiling te beschermen wat een aanzienlijke vooruitgang in hygiëne brengt. De toepassingen zijn legio: aanrechtbladen, afzuigkappen, spoelbakken, deur handles, trapleuningen etc.


Vervuiling door vette handen en spetters is veel makkelijker te verwijderen en ook bacteriegroei wordt geremd. Ideaal voor (professionele) keukens en sanitair!

Voordelen

•    Vuil en vlekken kunnen eenvoudig met water of een natte doek worden verwijderd.
•    Besparing op schoonmaakmiddelen en tijd.
•    Hygiënisch: bescherming tegen vingerafdrukken, vet en bacteriën.
•    Onderhoudt (gepolijst) roestvast staal.
•    Langdurige bescherming: gemiddeld een half jaar.

 

Toepassingen

Keukens en sanitair
Sanitair en (professionele) keukens dienen uit hygiëne oogpunt goed schoon te blijven, en schoonmaken kost over het algemeen veel tijd en energie. Met Chroom en RVS nanocoating bespaart u in tijd en schoonmaakmiddelen. Nadat de oppervlakken zijn behandeld zijn vet, (ingedroogde) voedselresten, vingerafdrukken eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek. 

RVS interieur
Trapleuningen, deurhendels en andere interieurdelen vervuilen snel doordat deze vaak worden aangeraakt of vastgepakt. Met Chroom en RVS nanocoating houdt u RVS interieurdelen schoner en zijn deze veel sneller en makkelijker te reinigen. Doordat de glans blijft behouden en vervuiling wordt gereduceerd, bent u verzekerd van een schone en nette uitstraling van uw interieur. 

Benodigde hoeveelheid

•    10 - 15 ml/m2